Telpon: +86 18825896865
OEM & ODM karo BSCI

Babagan awake dhewe

Business Base on Trust, Trust Base on Acquaintance.
  • about
  • aboutus (2)
  • aboutus (3)
  • aboutus (4)
  • about
  • aboutus (2)
  • aboutus (3)
  • aboutus (4)

Omita Lightig karo Registered ketemu 20million RMB ditemokaké ing 2009. Minangka desainer pinunjul, Produsèn lan eksportir fixtur cahya hiasan lan bolam Edison, produk lan layanan kita wis disetujoni dening customer wroldwide.Kita duwe rong bangunan pabrik sing dumunung ing Kutha Dongguan kanthi bengkel pabrik 6000M2, warehourse 2000M2 lan Showroom 400M2.Kita uga duwe tim profesional saka ngrancang, manufaktur lan kontrol QC, lan tim Marketing lan sales.Produk lan layanan kita wis ngembangake luwih saka 27 negara, Eropa lan AS minangka Pasar Utama, nanging kita uga duwe bisnis ing negara-negara berkembang kanthi kacepetan dhuwur kalebu Brazil, Chili lan Afrika Kidul, Nigeria, Malaysia.Umume produk kita duwe sertifikat CE Rohs, lan manawa uga duwe UL lan SAA.

Produk Anyar

Spiral filament alexa google decorative smart bulb G40 G125 5W RGBW kompatibel karo Alexa, Google Home


Lampu bohlam sing cerdas dadi luwih populer kanggo saben kulawarga ing saindenging jagad.Apik banget duwe lampu cerdas ing kamar turu, sampeyan bisa nyetel padhange lampu kanthi cara sing nyaman, sampeyan bisa nyetel wektu kanggo lampu nalika wektune kudu mudhun lan turu.Kanthi teknologi Tuya, trep banget kanggo ngontrol lampu kanthi jarak sing adoh persis karo phione pinter sampeyan.Smart Vintage Bulb kompatibel karo Alexa, Google Home, Lan Trabasan Siri.Becik kanggo iOS lan Android.

Video produk anyar & pameran pabrik