Telepon: +86 18825896865
OEM & ODM kalawan BSCI

Tentang Kami

Dasar Usaha dina Amanah,Dasar Amanah dina Kenalan.
  • about
  • aboutus (2)
  • aboutus (3)
  • aboutus (4)
  • about
  • aboutus (2)
  • aboutus (3)
  • aboutus (4)

Omita Lightig kalawan didaptarkeun kapanggih 20juta RMB kapanggih dina 2009. Salaku desainer beredar, produsén sarta éksportir of fixtur cahaya hiasan jeung bohlam Edison, produk jeung jasa kami geus nyatujuan ku customer wroldwide.Kami ngagaduhan dua gedong pabrik anu aya di Kota Dongguan kalayan tempat kerja Pabrik 6000M2, gudang 2000M2 sareng Ruang Pameran 400M2.Urang ogé boga tim profésional ti ngarancang, manufaktur sarta QC ngadalikeun, sarta Marketing sarta tim jualan.Produk sareng jasa kami parantos ngalegaan ka langkung ti 27 nagara, Eropa sareng AS salaku Pasar Utama, tapi urang ogé ngagaduhan bisnis di nagara-nagara berkembang anu gancang kalebet Brazil, Chili sareng Afrika Kidul, Nigeria, Malaysia.Kalolobaan produk urang nu CE Rohs certificated, sarta pasti ogé mibanda UL na SAA.

Produk Anyar

Spiral filamén alexa google bohlam pinter hiasan G40 G125 5W RGBW cocog sareng Alexa, Google Home


Bohlam lampu pinter janten langkung populer pikeun unggal kulawarga di sakumna dunya.Saé pisan gaduh lampu pinter di pangkeng anjeun, anjeun tiasa nyaluyukeun kacaangan lampu kana jalan anu nyaman, anjeun tiasa nyetél waktos lampu nalika waktosna kedah turun sareng bobo.Kalayan téknologi Tuya, éta cocog pisan pikeun anjeun ngadalikeun lampu ku jarak jauh sareng phione pinter anjeun.The Smart Vintage Bulb cocog sareng Alexa, Google Home, sareng Siri Shortcuts.Idéal pikeun ios sarta Android.

Video produk anyar & acara pabrik