Telefoni: +86 18825896865

Faʻailoga faʻapitoa matte paʻepaʻe ma maualuga-pito ma lagona taugata

I totonu o se fale, o se fale, e mafai ona tatou vaʻai i lanu paʻepaʻe i mea uma, puipui paʻepaʻe, fola maamora paʻepaʻe, pou papaʻe.
Ae ui i lea, o le paʻepaʻe e mafai ona ese, ese mai le loloto o le lanu, paʻepaʻe mama, paʻepaʻe paʻepaʻe, paʻepaʻe matte, paʻepaʻe lamolemole.
I aso nei, o le a tatou talanoaina pe aisea e sili ai le paʻepaʻe matte e le au mamanu.
Muamua, sei o tatou vaʻai i se moli mai Vibia
Matte white wall lamp

attachments_article_palma_sob_slide_lamparas-de-sobremesa-palma-slide  attachments_article_palma_col_slide_lamparas-colgantes-palma-slide

Ua tatou ofo uma i na lamepa, ae faapefea, aisea?
Ona o le mafanafana paʻepaʻe matt paʻepaʻe polo,lea e avea ma tagata taʻutaʻua sili o le avanoa.
O le paʻepaʻe paʻepaʻe e matua ese lava mai le paʻepaʻe lamolemole, paʻepaʻe paʻepaʻe e faʻafefe moli, o lea o le a faʻalelei ai lou mata e ala i le vaʻaia i se auala faʻatonu, ae o le paʻepaʻe lamolemole e ese, e atagia mai ai le moli i ou mata, o lea e le mafai ai ona e vaʻaia mea o loʻo siomia ai.
I se isi galuega, o le pa'epa'e matte e maua ai le avanoa e ala i le mitiia o moli, ae o le pa'epa'e lamolemole e ave le avanoa e ala i le atagia o moli.

Omita Lighting i le avea ai o se tagata gaosi oloa mo moli i Dongguan ma Zhongshan Saina, o la matou tagata faʻatau o loʻo i totonu o kamupani poʻo tagata faʻaulufale mai e lelei i le tuʻuina atu o fofo i tagata faʻatau, ma matou te tuʻuina atu oloa e tusa ai ma ata mai a matou tagata faʻatau.E mautinoa lava, afai e maua i matou e tagata faʻatau, muamua, matou te fautuaina tagata faʻatau i kamupani faʻapitonuʻu, moli ma fale o mea faigata e manaʻomia mea faʻapolofesa e taulimaina. I le taimi nei, o loʻo i ai a matou paaga pisinisi mai AU, UK, US.E leai se matou lala sooupu faapitoa i soo se atunuu ma soo se vaega.Matou te tuʻuina atu i matou lava e tuʻuina atu oloa maualuga, fefaʻatauaʻiga pisinisi faʻalagolago ma tulaga maualuga faʻasologa i a matou tagata faʻatau uma.

Ole faiga ole galuega e mafai ona:
1. Su'esu'ega: ole su'esu'ega e tatau ona fa'atatau ile mea e mafai ai
2.safety tulafono faatonutonu: atunuu eseese e eseese tulafono faatonutonu.
3. Mea mata'utia ma ata tusi: o mea taua ia o le tau.
4. Offer: - Matou te faia se ofo e tusa ai ma le suʻesuʻega
5. Faʻamatalaga ata- Afai e te manatu o le tau e lelei, ona matou tuʻuina atu lea
6.Order fa'amaonia - PO ma Totogi taimi ma ta'ita'i taimi talanoaga
7.Production- O le a matou gaosia oloa e tusa ai ma le faʻatonuga, faʻaauau le faʻafouina i le taimi o le gaosiga
8.Installation i falegaosimea ma asiasiga
9. Safety afifi ma le tuʻuina atu


Taimi meli: Ian-05-2021