Telefoni: +86 18825896865

E tatau ona i ai le lamepa filament Tungsten

E te manatu e tatau ona iai le moli filament tungsten?

E aoga i le mata le lamepa filament tungsten?Aisea ua faapea ai?

O le a le moli moli

Lamepa Incandescent, e lauiloa foi o le matauila moli eletise, o lona mataupu faavae o le galue o le taimi nei e ala i le filament (filament tungsten, mea liusuavai o le sili atu i le 3000 tikeri Celsius) vevela, filament spiral e aoina i taimi uma le vevela, faia le filament vevela i luga 2000 tikeri Celsius, o le filament i le tulaga incandescent, e pei o le mu uʻamea mumu e mafai ona malamalama. O le maualuga o le vevela o le filament, o le susulu o le moli emitted. O lea e taʻua o se moli moli. vevela, ma na o sina vaega itiiti e mafai ona liua i le malosi malamalama aoga.

new_pro (2)
Lightbulb

Ola tautua o lamepa moli

O le ola o le moli moli e fesoʻotaʻi ma lona gaosiga o gaosiga ma le siosiomaga galue. Pe a maualuga le vevela o le filament, e maualuga le vevela o le filament, ma o le tungsten uʻamea o loʻo faʻavaeina le filament i lalo o le gaioiga o le maualuga o le vevela o le a faʻagesegese ona faʻafefe, Evaporation mafua ai le filament e avea ma mea manifinifi ma manifinifi seia mu i fafo.O lea ina ia faʻagesegese le saoasaoa o le faʻasao o le filament i le gaosiga o le gaosiga, o le atigi tioata e masani lava ona pamu i totonu o se vacuum ma faʻatumu i se kesi inert.Afai o le ea i totonu o le atigi tioata. e le o tafe ese po o le kasa inert tumu i totonu e le lava mama, o le a aafia ai le ola tautua o le moli moli. Faʻailoa le ola tautua o le galuega galue ma le siosiomaga galue. O le maualuga o le voltage galue, o le puupuu o le olaga, o lea. e tatau ona filifilia le voltage sapalai talafeagai e tusa ai ma faʻamaufaʻailoga matauila.

news_proimg (2)
news_proimg (3)
news_proimg (1)

O lamepa fe'ai e lelei i le vaai

1. O se tasi o mea e aʻafia ai le vaʻaia o le "malamalama" . Le leai o se faʻamalamalamaga e mafai ona afaina ai mata. E masani ona faʻaaogaina e uiga i le 60W moli moli e mafai ona faʻamalieina manaʻoga.

2. O le isi mea e aʻafia ai le mata o le "strobe" o lamepa. O le tulaga o le mana o Saina o le 50Hz, ae o loʻo i ai pea se aafiaga patino i mata.

3. Afai e le faʻaogaina lelei le lamepa kesi, e faigofie ona faʻaleagaina le vaʻaia.O le aʻoaʻoina ma le galue i lalo o le malosi ma le pogisa moli e i ai se aafiaga tele i le vaʻai mata. O moli moli potu i totonu o le aiga e masani lava 40 watt poʻo 60 watt moli la, ae o le fa'aogaina o galuega a'oa'oga malamalama o le la o le ai ai se aafiaga leaga tele i le va'ai.

4. Pe a faʻaaogaina le moli moli e pei o se moli kesi, e masani ona filifilia e le mana 40 watts e sili atu le talafeagai. E faʻalagolago lava i le faʻamafanafanaina o le eletise, o le vevela o le uaea tungsten e maualuga tele o le a susulu, o le mea lea o le moli moli e fia watts galuega talafeagai. e fai si sili atu le vevela out.Power moli matauila (sili atu i le 60 watts) e faigofie ona mu tagata pe faia le paolo moli mu i fafo, ma o le susulu e faigofie ona le fiafia mata o tagata. I le faaaogaina o le moli kesi, le talosaga moli kesi o loʻo i ai foi le matafaioi e le mafai ona le amanaiaina, i le suʻesuʻega ma le faagasologa o galuega e le gata ina manaʻomia le faʻaogaina o le moli kesi, ae e manaʻo foi e faʻapipiʻi isi moli i totonu o le potu. fa'aleagaina le mata.

pro_img (2)
pro_img (3)
pro_img (1)

Aisea e lelei ai matauila moli mo mata

O le malamalama o le moli moli lava ia, latalata i le susulu o le la, e leai se paipa fluorescent (lamepa fluorescent) strobe, e le faigofie ona vaivai mata, aoga i mata.O le moli moli e sili atu le lanu lanu, ma se faasino igoa i luga 99, lea e. sili mo mata.

proimg (1)
proimg (2)

O lea ua e maua foi se malamalama patino o le moli filament tungsten, ou te talitonu o loʻo ia te oe foi le tali i le amataga o le fesili. Afai e te manaʻo pea e vaʻai i le gaosiga o le moli tungsten filament, faʻamolemole lesitala i la matou YouTube (Lux Wall)


Taimi meli: Ian-14-2022