Телефон: +86 18825896865

За нас

За нас

about (1)

Omita Lighting е основана во 2009 година. Како дизајнер, производител и извозник на декоративни светлосни тела и светилки, нашите производи и услуги се препознаени од многу клиенти ширум светот.Имаме две фабрики со вкупна површина од 9000м2, двете лоцирани во Донггуан.

Сите процеси, вклучувајќи дизајн, производство, контрола на квалитетот и маркетинг се вршат внатре.
Нашите производи се продаваат низ целиот свет, а Европа и САД се нашиот главен пазар.Други земји се Бразил, Чиле, Јужна Африка, Нигерија и Малезија.Речиси сите наши производи имаат CE и RoHS сертификат.UL и SAA се достапни на барање.
Како најголем производител на светилки во Dongguan, нашите клиенти можат да очекуваат највисок стандард за контрола на квалитетот (QC) и минимален гарантен период од 2 години.

 

„Бизнис заснован на доверба, доверба базиран на познанство“

about (1)

Фабрички слики

about (1)

Дување стакло

about (1)

ЦПУ

about (1)

Полирање

about (1)

Заварување

about (1)

Инсталација

about (1)

Готови производи

about (1)

Склопување

about (1)

Полнење со хелиум гас

about (1)

Тест за стареење

about (1)

Фото-/Колориметриска анализа

about (1)

Контрола на квалитет

1

Сертификати

Партнери

logo

fd_img1